Kan man trene seg til bedre råd?

Kan man trene seg til bedre råd?

Mange har spørsmål både om trening og økonomi. Ting de lurer på er hvordan de skal få bedre økonomi og hvordan de skal få bedre helse. Kanskje finner du veien via denne artikkelen, fordi her skal vi se på ting som kan sette dagsorden på begge deler.

Begynne å trene skaper orden

Har du kaos i livet så sliter du kanskje både med å komme i gang med trening og få råd til å gjøre de tingene du vil. Men har du vilje og tålmodighet så kan du få det til. Ikke begynn med å kaste deg ut i trening, men sett deg ned med en notatblokk. Kanskje du til og med skal unne deg en flunkende ny almanakk, noen skrivesaker for å lage deg en skikkelig plan.

Skriv ned ting som:

  • Hva er situasjonen i dag
  • Hva vil du oppnå
  • Hvordan skal du komme dit

Er det et treningsrom som løsningen, så kan søknad for refinansiering være med på starte den positive trenden. Refinansiering gjør at du får lavere måneds-avdrag, bedre råd og mulighet til å investere i treningsrom. Dette vil øke verdien på huset, og gir deg mulighet for å trene når du vil. Få råd til å isolere for å spare strøm og enda mer penger.

Sette seg mål

Det andre punktet som hjelper deg å trene er å sette opp et hovedmål. Det trenger ikke være noe du må gjennomføre, men jo mer man forplikter seg til, jo mer sannsynlig er det at du klarer det. Kanskje er det å klare 50 push-ups i løpet av året, eller kanskje det er å delta i triatlon. Uansett hva det er, gjør det til noe forlystende, spennende og utfordrende.

Enklere å få bedre råd

En treningsform som gjør at du klarer å sette ting i perspektiv er løping. Løping uansett hva du skal bruke det til, vil gjøre at du for eksempel kommer til å bruke bilen mindre, passe på hva du spiser, drikke mer vann og rett og slett sparer mer. Dessuten er løping en relativt billig treningsform, slik at alt du trenger er et par skikkelig gode løpesko.

Konklusjonen er at man kan trene seg til bedre råd, og samtidig kan man refinansiere slik at man kan trene mer!

dante