Hvordan kan Tibber hjelpe deg med helsa?

Hvordan kan Tibber hjelpe deg med helsa?

Sliter du med kroniske plager, så er det nesten ingenting som kan motivere deg til å komme i form. Det blir bare vondere når du prøver å ta noen situps og kondistrening er bare å glemme. Men kanskje fins det også håp for dem med kroniske smerter.

Når det gjelder årsakene til kroniske sykdommer, så skal vi ikke gå inn på de anatomiske og biologiske aspektene, men vi vet alle at bevegelse vil føre til flere ting. For det første vil man få blodstrømmen til å bli kraftigere, som vil føre oksygen rundt i blodet. Dette i seg selv er bra for deg. Dessuten vil du kanskje føle deg bedre rent psykisk.

Tibber har løsningen

Som de selv sier, så er Tibber er helt uvanlig strømselskap. Det er ikke bare for å tjene penger, men de gir også deg grunn til å smile til strømregningen. For selv om prisene er ventet å øke, så effektiviserer Tibber strømforbruket ditt så mye at det kan ha nyttige konsekvenser. Dessuten har de tenkt på alt. Med en flott applikasjon, så er det bare å sette i gang.

Tibber gjør det mulig for deg å redusere regningen og kjøpe deg en el-sykkel. Den kan kobles rett i veggen og være klar til dagen etter. Det kan motivere deg til å sykle til jobben, i stedet for å sette deg i en overfylt buss eller stampe i milevis lange køer. Tror du ikke en el-sykkel vil få deg i form?

Sett igjen bilen for en bedre helse

Vel, setter du igjen bilen og sykler til og fra jobb tre ganger i uken eller mer, ja da er du på vei til en mye bedre helse. Det er jo ikke tungt å padle på en el-sykkel, men du får den sirkulasjonen du trenger. Det er ingen enkel løsning, men med Tibber så blir det enklere!

dante