Forskning viser fordeler med Motiva

Forskning viser fordeler med Motiva

Kroppspress har alltid eksistert. Enten fra en selv eller andre. Forskning kan fortelle oss gjennomsnitt og resultater i mangt, men kropp og utseende handler ikke om gjennomsnitt ditt og datt, men hva en selv føler og tenker. Det er alltid viktig med kunnskap om egen kropp.

Mer press finnes nå enn før. Selvbildet er viktig, men vær realistisk, husk at kosthold og trening ikke alltid er nok. Med Motiva Implantater er det mindre sårskader, og bedre kvalitet ved bevegelse og aktivitet.

Resultat etter implantater

Informasjon og veiledning før kosmetiske inngrep er viktig. Motiva gir profesjonell rådgiving basert på kunnskap og erfaring. Folk har alltid meninger om alt, ingen vet dine grunner for kosmetiske inngrep, enten det er brystreduksjon eller brystforstørrelse. Bruk konsultasjonen Motiva tilbyr slik du tar rett avgjørelse for deg.

Smoothsilk QID-teknologi

Motiva bruker siste teknologiske innovasjon. Smoothsilk QID er ikke ID «kortet» av papir, men innebygd digitalt pass. Ingen kroppslige inngrep er nødvendig for ID. Smoothsilk implantater har glatte overflater og designet for biologisk kompatibilitet med kroppen.

Det blå implantatet, Bluseal

Den tekniske innovasjonen gjør at barriere-laget på implantatet sjekkes før inngrepet at det er ok og intakt. Slik unngås gele lekkasjer med enkelt grep. Teknologien er patentert og gjør Motiva Implantater best.

Ekte elastisitet og flerlags-system med Truemomobloc

Sikkerhet og design gjør flerlags-systemet langt bedre rustet mot brudd. Implantatet er langt mykere og har mer elastisitet. Brystene føles naturlige og behagelige. Ligger du på magen vil ikke smerter og ubehag forfølge deg,

ProgressiveGel

Denne geleen er egenutviklet i Motivas implantater, Den proprietære geleen gjør at implantatene føles riktig i kroppen. Enten det er MOTIVA RUND implantater, ANATOMISK TRUEFIXATION eller Ultima følges kroppens naturlige bevegelser for optimal komfort.  

Etter forskning, testing og praktisk bruk er tallenes klare. Motiva Implantater har langt bedre resultater etter bruk,og inngrep. Positive tilbakemeldinger og referanser i etterkant skaper fantastisk popularitet. Kapselkontraksjon og lekkasjer var ikke eksisterende etter seks års studier.

dante